Enskilda tjänster

Vi erbjuder allt från löpande redovisning och fakturering till
lönehantering, bokslut och årsredovisning.

Bokslut

Är du helt slut efter varje bokslut? På Berg och Nerman gör vi över 200 bokslut per år. Vi hjälper dig att noggrant och effektivt upprätta ditt bokslut så att du får tid över till annat.

Bolagsbildning

Aktiebolag eller enskild firma – vilket är bäst? Vi hjälper dig att välja rätt bolagsform, upprättar alla handlingar och hjälper dig att snabbt och enkelt komma igång med ditt företag.

Fakturering

Är du trött på att lägga ner tid på att skriva fakturor? Känns faktureringsprogrammen dyra och krångliga? Vi tar fram en fakturamall som passar din verksamhet och sköter all löpande fakturering. Snabbt och enkelt.

Lönehantering

Arbetsgivaravgifter, avtalsförsäkringar och skatter – vi förstår om lönehanteringen ibland kan kännas krånglig. Låt oss ta hand om dina löneutbetalningar så ser vi till att allt blir rätt och att du får tid över till annat.

Redovisning

Vill du effektivisera och förbättra din redovisning? Eller är du nystartad och behöver hjälp att komma igång? Våra väl inarbetade rutiner ser till att redovisningen av dina kund- och leverantörsfakturor sker snabbt och effektivt.

Revision

Kloka val sparar pengar, det gäller inte minst när revisionen närmar sig. Från och med den 1 november 2010 försvann revisionsplikten för mindre aktiebolag. För dig som fortfarande behöver genomföra en revision samarbetar vi med ett flertal revisionsbyråer, både mindre och större. Vi hjälper dig att välja en revisor som passar ditt företag och ser till att du inte betalar för mycket.

Skattekonsultation

Som egen företagare är det mer än lönen som räknas. Egen bil, eller leasingbil? Hög lön, eller vinst? Investera, eller spara? Frågan är: Hur gör företagets pengar mest nytta? Kom till oss, vi har svaret.

Årsredovisning

Alla aktiebolag måste enligt lag upprätta en årsredovisning. Vissa ser fram emot arbetet, men för de flesta känns det som en av årets tuffaste utmaningar. Varje år upprättar vi över 200 årsredovisningar åt både större och mindre bolag. Vi sammanställer snabbt och enkelt de uppgifter som behövs och ser till att din årsredovisning uppfyller de lagkrav som ställs.