Lönehantering

I en snabbt föränderlig affärsvärld är det viktigare än någonsin att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Det är här vi kommer in i bilden. Berg & Nerman erbjuder skräddarsydda och effektiva lösningar för lönehantering som frigör din tid och energi, så att du kan ägna dig åt att utveckla din verksamhet. Genom att outsourca din löneadministration till oss, garanterar du att dina anställdas löner hanteras korrekt och i enlighet med alla gällande lagar och avtal.

Slipp huvudbry och undvik risken för dyra misstag och förseningar.

Rätt lön i rätt tid med våra lönespecialister

Kostnadseffektivitet
Genom att nyttja våra tjänster kan du effektivisera lönehanteringen och uppnå betydande tids- och kostnadsbesparingar jämfört med att sköta dina löner internt. Dessutom minskar du risken för felaktigheter och undviker att betala för dyra programvaror, vilket resulterar i ytterligare besparingar för din verksamhet.
HR-tjänster
Våra specialiserade lönekonsulter hjälper dig med allt från anställningsavtal till att navigera i komplexa frågor som sjukskrivningar och personalfrågor. Vi har även kompetens av att hantera fackliga förhandlingar, vilket säkerställer att din verksamhet följer lagar och avtal.
Komplett löneadministration
Full hantering av löner inklusive beräkningar, rapporteringar och utbetalningar. Våra erfarna lönespecialister har gedigen kompetens när det gäller att hantera komplexa lönefrågor i enlighet med kollektivavtal, lagar och andra arbetsrättsliga regelverk. Vi tar hand om all typ av myndighetsrapportering, inklusive arbetsgivardeklarationer, kontrolluppgifter och pensionsrapportering.
Anpassning efter ditt företags behov
Vi skräddarsyr våra tjänster för att passa just din verksamhet. Vi arbetar i flera olika löneprogram och har även erfarenhet av att samarbeta med våra kunder i diverse personalsystem som hanterar tidsrapportering.

Flexibel och personlig service

Vi förstår betydelsen av anpassning och flexibilitet. Våra tjänster är därför utformade för att passa din specifika situation, oavsett om det innebär en dedikerad lönekonsult hos oss eller ett direkt samarbete med din interna personal. Vi står alltid redo att svara på alla dina frågor. Med Berg & Nerman som din partner inom lönehantering kan du fokusera på det som verkligen betyder något – din verksamhets tillväxt och framgång.

Ta steget mot en problemfri lönehantering – kontakta oss idag.

Copyright © 2024 | Berg & Nerman AB