Redovisning

Vi vet att en korrekt och noggrann redovisning är viktig för ditt företags framgång. Våra redovisningskonsulter strävar alltid efter att tillhandahålla en heltäckande redovisningstjänst som hanterar din bokföring på ett effektivt sätt. Vi kan erbjuda något som passar alla, allt från redovisning i traditionell pappersform till helt digitala lösningar.

Att hantera din löpande bokföring på egen hand kan vara utmanande och tidskrävande. Med oss vid din sida kan du vara trygg med att alla aspekter av din redovisning hanteras professionellt, allt från bokföring och fakturering till betalningar och momsredovisning. I stället för att fastna i tidskrävande bokföringsarbete får du mer tid över till att fokusera på ditt företags tillväxt.

Våra redovisningstjänster - helt utifrån dina behov

Komplett bokföring
Allt från dagliga transaktioner till månads- och årsbokslut.
Skatte- och momsrapportering
Korrekt hantering och inlämning till Skatteverket.
Ekonomiska rapporter
Regelbundna rapporter som ger dig en detaljerad översikt över ditt företags ekonomiska status baserat på den information som är mest relevant och intressant för dig som kund.
Digitala lösningar
Vår digitala lösning skräddarsys för att passa dig och ditt företag. Här omfattas tjänster som kvittoskanning, hantering av e-fakturor samt fakturering via app eller webb.
Fakturerings- och betalningsuppdrag
Vi erbjuder hjälp med både kundfakturering och leverantörsbetalningar för att underlätta din vardag.

Effektivt samarbete med digitala helhetslösningar

Oavsett var i landet du befinner dig kan vi välkomna dig som kund hos oss då vi använder oss av de senaste digitala lösningarna för att upprätthålla en effektiv och automatiserad ekonomiadministration. Vår användning av ledande programvaror kombinerar fördelarna med molnbaserad teknologi med personlig service från din redovisningskonsult. Vårt mål är att fungera som en förlängd arm av ditt team, och inte bara som en extern tjänsteleverantör. Vi är här för att vägleda och stödja dig genom alla delar av din redovisning, så att du kan driva ditt företag med fullt fokus.

Vill du bli pappersfri? Hör av dig till oss idag så hjälper vi dig att komma igång.

Copyright © 2024 | Berg & Nerman AB