Välkommen till Berg & Nerman

I hjärtat av Malmö ligger Berg & Nerman, en redovisningsbyrå som är lika rik på historia som den är på expertis. Grundat i ett enkelt garage 1975 har vårt familjeägda företag vuxit och anpassat sig genom årtiondena, drivet av en passion för ekonomi och redovisning, och framför allt en nära relation till våra kunder.

Det som började som en liten verksamhet har genom åren utvecklats till en välrenommerad byrå under ledning av Daniel Nerman, Auktoriserad Redovisningskonsult. Vi är stolta över att vara ett familjeföretag, nu i tredje generationen, som förenar tradition med innovation där vårt engagemang för kvalitet aldrig har vacklat. Med över 50 års erfarenhet i branschen och kunder som har varit med oss i över fyra decennier, förstår vi vikten av att vara en stabil och förtroendeingivande ekonomipartner under hela din företagsresa.

År 2009 markerade ett nytt kapitel när vi flyttade vårt huvudkontor till Malmö för att möta vår växande kundbas. 2021 tog vi ytterligare ett stort steg framåt genom att flytta till större och mer moderna lokaler i hjärtat av staden. Vi tror på att skapa en arbetsmiljö som är både trivsam och inspirerande, där vårt växande team av glada och kompetenta redovisnings- och lönekonsulter ständigt utmanar varandra för att nå nya höjder. För oss är mångfald, hållbarhet och respekt viktiga grundstenar som genomsyrar vårt arbete varje dag.

En professionell ekonomipartner med ett brett tjänsteutbud

Oavsett om du behöver hjälp med bokföring, bokslut, årsredovisning, deklarationer, skatterådgivning, bolagsbildning eller lönehantering, har vi kompetensen att stödja dig och ditt företag. Vår kundportfölj spänner över flera branscher, och vi är stolta över att erbjuda tjänster som kan anpassas till dina specifika behov - digitalt, delvis digitalt eller helt manuellt.

Som medlemmar i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, arbetar vi enligt de högsta standarderna inom redovisning. Våra samarbeten med bland annat Visma och Fortnox säkerställer också att vi alltid är i framkant när det gäller de senaste digitala verktygen och metoderna. Vi är dessutom certifierad byrå i Visma E-ekonomi.

Framtiden är ljus

På Berg & Nerman är varje kund viktig, oavsett storlek. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer baserade på förtroende och personligt engagemang. Vår resa fortsätter, och vi ser fram emot att välkomna dig till vårt växande nätverk av nöjda kunder.

Vi är inte bara en redovisningsbyrå; vi är ekonomipartnern du verkligen kan lita på.

Copyright © 2024 | Berg & Nerman AB