Redovisningsbyrå i Malmö

Spara värdefull tid - med oss som din ekonomipartner.
Vår redovisningsbyrå erbjuder dig kvalificerad rådgivning och anpassade tjänster inom bokföring och lönehantering, helt utifrån dina behov.

Effektiv bokföring

Med våra engagerade redovisningskonsulter i Malmö får du en en heltäckande redovisningstjänst som hanterar din bokföring på ett smidigt sätt.

Professionell lönehantering

Outsourca din löneadministration till vår redovisningsbyrå i Malmö, så garanterar du att dina anställdas löner hanteras korrekt i enlighet med alla lagar och avtal.

Kostnadseffektiv
outsourcing

Outsourcing är vägen till en kostnadseffektiv och modern ekonomi- och lönehantering som ger dig mer tid att ägna dig åt din kärnverksamhet.

En redovisningsbyrå med fullt fokus på dig som företagare

I hjärtat av Malmö ligger Berg & Nerman, en redovisningsbyrå som är lika rik på historia som den är på expertis. Sedan 1975 har vi erbjudit våra kunder personlig rådgivning och högkvalitativa bokförings- och lönetjänster inom olika branscher och bolagsformer. Vi skräddarsyr alltid våra tjänster utifrån dina önskemål. Oavsett om du är van vid en traditionell pappersbaserad redovisning eller föredrar helt digitala lösningar, hittar vi en lösning som passar just för dig.

Som din redovisningsbyrå i Malmö vill vi bygga en stark och förtroendefull affärsrelation med dig, så som vi gjort med många av våra långvariga och nöjda kunder idag. Med fokus på noggrannhet och effektivitet kan du vara trygg med att dina ekonomiska intressen är i goda händer.

Effektiv bokföring för framgångsrika företag

Att hantera din bokföring på egen hand kan vara både utmanande och tidskrävande. Med vår hjälp kan du vara säker på att all redovisning sköts professionellt och utan krångel, vilket ger dig mer tid att fokusera på ditt företags tillväxt. På vår redovisningsbyrå i Malmö erbjuder vi komplett bokföring, deklarationer, bokslut, skatte- och momsrapportering, ekonomiska rapporter men också tjänster inom affärsutveckling och företagsrådgivning. För att underätta dina vardag kan vi även hjälpa till med din fakturahantering.

Vår redovisningsbyrå i Malmö använder de senaste digitala lösningarna för att säkerställa en effektiv och automatiserad ekonomiadministration. Vårt mål är att fungera som en del av ditt team med främsta fokus på att stödja dig genom alla delar av din redovisning och ditt företagande.

Som medlemmar i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund, arbetar vi enligt de högsta standarderna inom redovisning. Våra samarbeten med bland annat Visma och Fortnox säkerställer också att vi alltid är i framkant när det gäller de senaste digitala verktygen och metoderna. Vi är dessutom certifierad byrå i Visma E-ekonomi.
SRF Autoriserad logo
Fortnox logo
Visma | Sps | Certifierad Partner

Ett brett spektrum av tjänster för varje behov

Oavsett om du behöver hjälp med bokföring, bokslut, årsredovisning, deklarationer, skatterådgivning, bolagsbildning, lönehantering eller fakturering, har vi kompetensen att stötta ditt företag. Hos oss får du alltid en personlig redovisningskonsult och rådgivare.

Bolagsbildning

Att ta steget att starta eget företag är en spännande resa fylld med viktiga beslut. Oavsett vilken bolagsform du väljer finns vårt team här för att vägleda dig genom varje steg. Vi säkerställer en effektiv och smidig start för ditt företag.

Affärsutveckling

Vi erbjuder en rad skräddarsydda tjänster som är utformade för att ge din verksamhet de verktyg och strategier den behöver för att blomstra i en konkurrensutsatt och utmanande affärsmiljö.

Redovisning

Vi vet att en korrekt och noggrann bokföring är viktig för ditt företags framgång. Våra redovisningskonsulter i Malmö strävar alltid efter att tillhandahålla en heltäckande redovisningstjänst som hanterar din bokföring på ett effektivt sätt.

Outsourcing

Allt fler företag inser att outsourcing är vägen till en kostnadseffektiv och modern ekonomi- och lönehantering som ger dig mer tid att ägna dig åt din kärnverksamhet. Överlåt hela eller delar av er ekonomifunktion till våra erfarna specialister.

FÖRETAGSRÅDGIVNING

Ett företags framgång sträcker sig långt bortom siffrorna. Vi förstår betydelsen av att se och förstå människan bakom företaget där det personliga bemötandet är av stor vikt för oss. Vår rådgivningstjänst baseras på en omfattande förståelse för samtliga aspekter av din verksamhet.

LÖNEHANTERING

I en snabbt föränderlig affärsvärld är det viktigare än någonsin att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Det är här vi kommer in i bilden. Vi erbjuder skräddarsydda och effektiva lösningar för lönehantering som frigör din tid och energi, så att du kan ägna dig åt att utveckla din verksamhet.

ÅRSAVSLUT

Vi förstår att varje företag är unikt. Vårt arbete med bokslut och årsredovisningar anpassas efter dina specifika behov och mål. Vi erbjuder inte bara siffror utan också analyser som hjälper dig att förstå din ekonomiska situation och planera framåt.

KARRIÄR

Är du intresserad av att jobba på
Malmös trevligaste redovisningsbyrå?
Skicka en spontanansökan till oss!
Copyright © 2024 | Berg & Nerman AB