Redovisnings- och lönekonsulters roll i företagets framgång

redovisning

Att leda ett företag innebär en komplicerad kombination av att driva verksamheten framåt och att samtidigt hantera regelverk, ekonomi samt skydd mot ekonomisk brottslighet. Genom att anlita auktoriserade konsulter kan företagare frigöra tid för tillväxt och innovation, samtidigt som de kan känna sig trygga i att regelverken följs.

Enligt Srf konsulternas ”Fokusrapport” är hållbarhet, teknisk utveckling, tryggt företagande och globalisering de mest betydande omvärldsfaktorerna som påverkar små och medelstora företag, vilket enligt Svenskt näringsliv utgör 99,9 procent av alla företag i Sverige. Att hantera dessa komplexa frågor kräver expertis och resurser, något som ofta saknas i mindre företag, där stor del av tiden går åt till administrativt arbete och sälj.

Lena Lind, vd för Srf konsulterna, poängterar vikten av att företag anlitar redovisnings- och lönekonsulter när hon säger ”Genom att samarbeta med auktoriserade redovisnings- och lönekonsulter får du inte bara hjälp i vardagen, du bygger också ett starkare, mer hållbart företag för framtiden”.

Dessa experter avlastar företag genom att ta ansvar för frågor såsom hållbarhetsredovisning och åtgärder mot ekonomisk brottslighet, samt genom att säkerställa en korrekt och effektiv hantering av både ekonomi och löner. Genom att ta hjälp av redovisnings- och lönekonsulter kan du som företagare frigöra mer tid, vilket ger er möjlighet att fokusera på viktiga områden som behövs för att kunna expandera.

Ett samarbete med oss på Berg & Nerman ger klara fördelar att ta ditt bolag till nästa nivå. För ytterligare information kontakta oss gärna idag.

Copyright © 2024 | Berg & Nerman AB